Άμεσα κινείται για να καλύψει το κενό του Χάουαρντ Σαντ-Ρος η ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σεμάζ Κρίστον, αν και δεν είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων της Ένωσης.

Ο 27χρονος γκαρντ (1,91 μ.) αγωνίζεται ως «άσος», ενώ ανήκει στη Λιμόζ, με την οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο EuroCup, όπου είχε 17,6 πόντους, 8 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ/μέσο όρο, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα μετράει 15,8 πόντους, 7,7 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Ο Αμερικανός playmaker επιλέχθηκε στο νούμερο 55 του ντραφτ του 2014 από τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε σε 64 ματς στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν μία ακόμα περίπτωση ενός παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και θεωρείται καλός αμυντικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Θετική εξέλιξη η μη προφυλάκισή της - Αυστηροί οι περιοριστικοί όροι, δεν έχει πάρει ούτε ευρώ»!

Προφυλακίστηκε ο Κορομηλάς, σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι Τσαρούχα και Πηλοΐδης!

TAGS: A.E.K.