Την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης επιθυμεί η ΑΕΚ και δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξει και κάποια επίσημη ανακοίνωση. Στο πλαίσιο αυτό βελγική ιστοσελίδα παρουσιάζει την Ένωση μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Τεό Μπογκοντά.

Πρόκειται για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο της Θέλτα, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, πραγματοποιώντας συνολικά 19 συμμετοχές με 7 τέρματα και 4 ασίστ. Η καλή του παρουσία έκανε τους ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου να επιθυμούν να παρατείνουν τον δανεισμό του και σε αυτό το σημείο είναι που μπλέκεται η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ''voetbalbelgie.be'' αναφέρει πως «το έργο της Ζούλτε είναι δύσκολο μια και για την απόκτησή του ενδιαφέρονται άλλες ομάδες από το Βέλγιο, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ και ένας από σύλλογος από Ισπανία και Γερμανία».

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως μεταξύ της Ζούλτε και του Μπογκοντά έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.