Μετά τις Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας, τώρα και η Τότεναμ ήρθε να προστεθεί στους «μνηστήρες» του Τζενκ Τοσούν, με το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του Τούρκου διεθνή να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο μετά τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις.
Το ποσό που ζητάνε οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία μπορούν να διαθέσουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Τούρκος διεθνής βρισκόταν στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα με δήλωση του.
«Η Κρίσταλ Πάλας πρόσφερε 15 εκατ. ευρώ για μένα. Αν έκαναν την πρόταση μια εβδομάδα πιο νωρίς θα ήμουν σίγουρα στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα», παραδέχτηκε ο Τοσούν, ο οποίος βέβαια μπορεί να γίνει κάτοικος Νησιού μελλοντικά.
Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος