Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη υπάρχει από την Τουλούζ, με τη γαλλική ομάδα να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό της τον παίκτη, ακόμα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον επιθετικό των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τελικά δεν διεξήχθη.

Αυτό, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Τουλούζ για τον άσο του Παναθηναϊκού, οδηγεί στο να έρθουν ξανά στην Αθήνα οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να δουν την περίπτωση που τους απασχολεί.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν σκέφτονται τα μεταγραφικά και θα εξετάσουν κατά περίπτωση κάθε πρόταση, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς