«Ζεστό» ενδιαφέρον να εμπλακεί στα κοινά της διοίκησης του Πανιωνίου έχει εκδηλώσει ο Θεόφιλος Αρκουμάνης, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει, όμως, πως για να προχωρήσει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει η παρούσα διοίκηση και δεύτερον, να περάσει από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη του κ. Αρκουμάνη, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, απέσυρε τη δεύτερη φορά την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2011.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!