Κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αναμένεται να κάνει στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο η Άντερλεχτ, η οποία μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών ενδιαφέρεται για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της «Het Laatste Nieuws», η οποία αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας για τον Βόσνιο στόπερ.

Μάλιστα, οι «μοβ» φέρονται να έχουν τσεκάρει τον παίκτη στο 3-4 της Βοσνίας με το Βέλγιο τον περασμένο Οκτώβριο. Για να γίνει το deal, όμως, θα πρέπει η Άντερλεχτ να κάνει μία υπέρβαση και να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Βράνιες, ενώ παράλληλα ο παίκτης φαίνεται πως απασχολεί και την Μπασάκσεχιρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»

TAGS: A.E.K.