Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίζεται στη Ρεν, σύμφωνα με τουιτάρισμα του Γάλλου δημοσιογράφου Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, απασχολεί τον «δικέφαλο του βορρά», που ψάχνει την αντί-Ροντρίγκες.

Ο Ενρίκε έχει συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Την σεζόν που μας πέρασε έχει καταγράψει 25 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ πρόπερσι σε 40 ματς, σκόραρε τρεις φορές.

Στην Ευρώπη αγωνίζεται από το 2012 με την Ζυρίχη να τον αποκτά από την Καχία ντο Σουλ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Ρεν, στην οποία στοίχισε 1 εκατομμύριο ευρώ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.