Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), ο Γενί Ενγκμπακοτό στάθηκε στην κακή αγωνιστική περίοδο που περνάει η ομάδα του.

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος τόνισε πως είναι σίγουρος πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα γυρίσουν τον «διακόπτη» και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ενγκμπακοτό στην κάμερα της Nova:

«Οι αντίπαλοι ήταν πιο μαχητικοί και από ότι φάνηκε από την τελευταία τριάδα των αγώνων που δώσαμε, ήθελαν περισσότερο τις νίκες. Είναι μια δύσκολη και εύθραυστη περίοδος για εμάς. Η τελευταία μας νίκη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια έχουμε πάψει να δημιουργούμε ευκαιρίες.

Εμείς οι ίδιοι θα δώσουμε τις λύσεις. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας είναι ποιοτική. Φυσικά εξακολουθούμε να ελπίζουμε στην ευρωπαϊκή μας έξοδο.

Διανύουμε μια περίοδο που μας λείπει η αυτοπεποίθηση, όμως εφόσον καταφέρουμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ θα βρούμε αυτό που μας λείπει και θα συνεχίσουμε με καλύτερες προοπτικές. Ο κόσμος περιμένει δύναμη και μαχητικότητα από εμάς και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube