Ενιαίο εκτελεστικό όργανο θα αποκτήσει το ΚΙΝΑΛ, με τα μέλη του -εν εξελίξει- συνεδρίου να ψηφίζουν από το πρωί για να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Σε συνεδρίαση της Κ.Ε. τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα εκλεγούν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο γραμματέας και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου εγκρίθηκε από το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), πολιτική απόφαση και οι τροποποιήσεις του καταστατικού.

Στο μεταξύ, στις 13:30, έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνει ομιλία η Φώφη Γεννηματά, καθώς και ο υποψήφιος των ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή του μεγάλου ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών