Με ενιαίο μέτωπο σε όλα τα σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να παρουσιαστούν στη συνάντηση της Πέμπτης με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως αναφέρει στη στήλη του στην εφημερίδα «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, οι δύο άνδρες θα μιλήσουν πριν πάνε στη συνάντηση και θα έχουν κοινή γραμμή πλεύσης στα καυτά ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι.

Παράλληλα, η πλευρά της ΑΕΚ φαίνεται να θεωρεί πως δεν θα οδηγήσει τελικά αλλού την συζήτηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με το κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» να θεωρεί πως από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αποφάσισε να παρευρεθεί, θα σεβαστεί και την «ατζέντα» του υφυπουργού.

Το πλαίσιο της συζήτησης που έχει στο μυαλό του ο Κοντονής θα περιλαμβάνει τρεις άξονες: 1) την αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΟ, με πρόσωπο «κοινής αποδοχής», 2) την αλλαγή στη σύνθεση της ΚΕΔ και στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ και 3) το μείζον ζήτημα της οπαδικής βίας.

Επιπλέον δεν είναι γνωστό ποια τακτική θα ακολουθήσει η πλευρά του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι η συνάντηση δεν θα οδηγήσει πουθενά, αφού «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω από όσα θεωρεί κεκτημένα του». Όσον αφορά τη συνάντηση, οι «μεγάλοι» θα συνοδεύονται από τους άμεσους συνεργάτες τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και φυσικά τον μεταφραστή του, ενώ ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Αλέξης Δέδες, θα συνοδεύσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έναν εκ των Βρέντζου-Γαννίκου θα έχει στο πλευρό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με πιθανότερο τον νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού που μιλάει ρωσικά για να μπορεί να συνεννοείται άμεσα με τον Ιβάν Σαββίδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!