Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα «ισχύοντα», όσον αφορά τις προσκλήσεις και το πώς θα εισέλθει στο ΟΑΚΑ ο ελάχιστος κόσμος που έχει δικαίωμα, εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία, με αφορμή την αυριανή διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά

Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2016 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:

1. Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς θα γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων τους από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα.

2. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου για τους προσκεκλημένους θα ανοίξουν στις 19:00.

3. Οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού μπορούν να εισέλθουν από τη Θύρα 25, οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ από τη Θύρα 29 και οι προσκεκλημένοι της ΕΠΟ από τη θύρα 27.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!