Παρά την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό, ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια του Άρη.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αυτούς τους 12-13 που είναι πλέον διαθέσιμοι. Ακόμη και το πρωί δεν ξέραμε καλά-καλά πόσοι και ποιοι θα μπορούν να παίξουν. Τους ευχαριστώ. Ο Φετφατζίδης ήρθε το πρωί, είπε ότι ήθελε να παίξει και έπαιξε όλο το ματς. Ο Σάσα μπήκε για να δοκιμάσει έχοντας ένα σφίξιμο, ο Μαντσίνι είχε… μωβ πόδι, τα έδωσαν όλα, όλα τα παιδιά Κάναμε λάθη, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη μαχητικότητα της ομάδας. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε, παρά τα προβλήματά μας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια και την ώθηση που δίνουν τα δύο γκολ: «Πάντα σκοράρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό (γέλια). Είχαμε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς με τις απουσίες που είχαμε είναι πολύ δύσκολο. Δείξαμε ότι η ομάδα είναι ακόμη ζωντανή, παρά τα προβλήματα, και θα συνεχίσει να είναι ως το τέλος των playoffs».

Τέλος για την απόδοση και το γκολ του Μπαγκαλιάνη είπε: «Γι’ αυτά τα παιδιά είναι η καλύτερη ευκαιρία. Μαθαίνουν και αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις και να είσαι στο 100%, αλλά τα κατάφεραν. Αυτά τα παιδιά θέλουν να μάθουν, αλλά πρέπει να το κάνουν πολύ γρήγορα. Είμαστε ευχαριστημένοι για τον Μπαγκαλιάνη και τον Μπακούτση και αν δεν ήταν εδώ μαζί μας, ίσως να μην συμπληρώναμε και ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Εκτεταμένο ροτέισον από Μπενίτεθ με Παναιτωλικό-Τεράστια η πρόκληση για Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Βασικοί πιθανότατα για τον ΠΑΟΚ οι Κωνσταντέλιας και Τάισον, σε αντίθεση με τον Μεϊτέ»

ΠΑΟΚ: Στο «ραντάρ» ο διεθνής στόπερ Ράντελιτς της Ριέκα

Κετσετζόγλου: «Βάργκα και Γιόβιτς έδεσαν από την αρχή - Χωρίς πολλές αλλαγές η 11άδα της ΑΕΚ»

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

TAGS: Άρης