Ο Γερμανός τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως είδε τους παίκτες του να αγωνίζονται με μυαλό μετά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, περιμένει να έρθουν τα γκολ και μια καλύτερη εικόνα κόντρα στη Λαμία στην πρεμιέρα της Super Ligue 1 την επόμενη εβδομάδα και τόνισε πως δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Αναλυτικά: «Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που περίμενα. Είχαμε έντονες εβδομάδες μετά από μία κοπιαστική προετοιμασία. Υπήρχε πνευματική κόπωση σήμερα. Κρατάω πως δείξαμε αντίσταση και αντιδράσαμε κόντρα στην κακή μας εικόνα στο πρώτο μέρος.

Το σημαντικό για μένα είναι το "μηδέν" στην άμυνα, δεχτήκαμε ένα μόλις γκολ κι αυτό από τη Σάλκε. Οι παίκτες έτρεξαν πολύ και τα γκολ θα έρθουν. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία: «Έχουμε μία εβδομάδα ακόμα. Δεν ήταν σίγουρο αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με την Κόλος Κοβαλίκβα: «Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα. Έχουν επίσημα παιχνίδια, τους μελετάμε, έχουμε υλικό. Υπάρχουν δυσκολίες, πρώτο μέλημα είναι να κρατήσουμε το "μηδέν" και να πετύχουμε ένα γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Άρης