Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κόροιβου Αμαλιάδας βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο (ACB, Ευρωλίγκα), ενώ έχει υπάρξει διεθνής στις μικρές Εθνικές ομάδες αλλά και στην Ανδρών της χώρας του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ (32 ετών, 2,02μ) έχει χαράξει μια μακρά, επιτυχημένη διαδρομή στην ACB Λιγκ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε πλέον στο έμψυχο δυναμικό μας. Είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του και το 2002 είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική νέων, χάνοντας στον τελικό από την Ελλάδα.

Συν τοις άλλοις, έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Μάλαγα, ενώ το 2009 κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών της Ισπανίας, όπου αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή των ψηλών της.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Ρώσο αθλητή, Φέντορ Ντμιτρίεφ, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ρούμπιο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου.

Who is who:

Όνομα: Γκιγιέρμο Ρούμπιο

Ημ. Γέννησης: 14/10/1982

Θέση: power forward

Ύψος: 2.02

Προηγούμενες ομάδες: Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα, Καχασόλ, Λαγκούν Άρο, Εστουντιάντες, Βαγιαδολίδ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα μπορούσε ο Γιόκιτς να πάει στην Ελλάδα;»: To ESPN αναρωτιέται για… Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Καλάθη στην Εθνική για τα «παράθυρα»-Μέσα και ο Ντόρσεϊ

Έριξε τριαντάρα στη Νορβηγία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U16 η Εθνική Κορασίδων!

Γιαννακόπουλος: «Σλούκας και Ερνανγκόμεθ ενσαρκώνουν περισσότερο τις αξίες του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Οδηγούσα στη γαλλική ριβιέρα και στην προσπάθεια μου να φιλήσω την σύντροφό μου βγήκα εκτός δρόμου»

Γιαννακόπουλος: «Πάντα είχα στο μυαλό μου την επιστροφή Ζέλικο - Ίσως το καλύτερο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί ποτέ»

Γιαννακόπουλος για το λάβαρο του Μποντιρόγκα: «Ήταν λάθος μου, το λάβαρο θα επιστρέψει στην οροφή»

Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα φέρω Γιόκιτς στον Παναθηναϊκό - Έκανα πρόταση στους Νάγκετς!»

Ο Γιώργος Δέδας στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Κασελάκης: «Με κέρδισε το όραμα της ομάδας και η συμπεριφορά των ανθρώπων της»