Ο μεταγραφικός προγραμματισμός ενόψει της επόμενης περιόδου συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να εξετάζουν από τώρα περιπτώσεις για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη «Sportday», οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν στις θέσεις του δεξιού και αριστερού μπακ και για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο μόνος σίγουρος είναι αυτή τη στιγμή ο Μέστο, με τις περιπτώσεις των Μαρινάκη, Πράνιτς και Νάνο να είναι υπό εξέταση.

Όσον αφορά τον Μαρινάκη, ο Στραματσόνι θα επανεξετάσει την περίπτωση του ξανά, ενώ ο Νάνο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πάει για δύο αριστερά μπακ το καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου