Τη δυνατότητα να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα έχει πλέον ο ΟΦΗ, ύστερα από την εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Σημαντική για την έκβαση της υπόθεσης αποδείχθηκε η εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από την κρητική ΠΑΕ.

Ο Μάνθος Πουλινάκης φρόντισε να ρυθμιστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν με την Εφορία και το ΙΚΑ, κάτι που έφερε την συγκεκριμένη επιτυχία.

Παρόλα αυτά, οι Ηρακλειώτες δεν παρεκτρέπονται του σχεδιασμού που είχαν ετοιμάσει - και θα ενισχύσουν με βάση το πλάνο της εξυγίανσης – για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στη SportDay και τόνισε πως «ο ΟΦΗ πλέον δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς. Μπορούμε να πάρουμε παίκτες που θα επιλέξουμε εμείς».

Με αυτή τη δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ αφήνει αιχμές για τον Μοχάμεντ Σαρ, ο οποίος ύστερα από αυτή την εξέλιξη μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: ΟΦΗ