• Έτσι είναι αυτά. Σε βάθος χρόνου όλα γίνονται πιο καθαρά. Μετά τις κραυγές και αναθέματα, όλα στην πορεία ξεκαθαρίζουν.

• Έπρεπε να περάσουν εννιά ολόκληρα χρόνια για να βγει ένας επώνυμος ΑΕΚτζής, με το κύρος του Ντέμη Νικολαϊδη, να πει την πραγματικότητα για εκείνην την περίφημη υπόθεση Βάλνερ.

• Σε αυτή την εκπληκτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 κάθε Παρασκευή απόγευμα, ο άλλοτε μεγάλος άσος και μετέπειτα διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, είπε χθες την πραγματικότητα για την ιστορία με την παράνομη συμμετοχή του Βάλνερ στο Καλαμαριά-Ολυμπιακός 1-0: «Ο Ολυμπιακός το είδε, καλά έκανε και κατέθεσε την ένσταση, νομικά έχει δίκιο».

• Τέλος!

• Τα πράγματα είναι απλά. Όπως τα είπε ο Ντέμης. Κι ας μην άρεσαν σε κάποιους. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή, πρέπει να λένε όλοι το παραμύθι;

• Και να θυμίσω δύο πράγματα.

• Πρώτον, η ΑΕΚ εκείνο το πρωτάθλημα θα μπορούσε εύκολα να το πάρει, παρότι ο Ολυμπιακός πήρε στα χαρτιά τους τρεις χαμένους πόντους. Την ίδια ημέρα του Καλαμαριά-Ολυμπιακός 1-0, έπαιζαν ΑΕΚ-Πανιώνιος, με αποτέλεσμα 2-3…Την δε επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ έχασε στη Λάρισα 0-1. Και στη συνέχεια έφερε δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό κι Άρη 1-1, την στιγμή που κι ο Ολυμπιακός είχε φέρει δύο ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ εκτός έδρας κι Αστέρα εντός έδρας, επίσης με 1-1!

• Και δεύτερον, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα επειδή έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και κέρδισε στο φινάλε 2-1 τη Λάρισα με ένα γκολ του 19χρονου τότε Μήτρογλου στο 93’. Αν έμενε το 1-1, πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ στην ισοβαθμία, λόγω του 4-0 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Όπως θα έπαιρνε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ στην ισοβαθμία κι αν κρατούσε το 1-0 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ. Αλλά ισοφαρίστηκε στο 88’ από έναν Τιάγκο Τζεντίλ.

• Αυτή ήταν η διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και πήρε (και εκείνο) το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Όταν η μπάλα έκαιγε, η ΑΕΚ κέρδιζε αλλά ισοφαρίστηκε στο 88’, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν ισόπαλος, αλλά κέρδισε στο 93’.

• Κι αυτή βασικά είναι η πιο μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όπως και τις άλλες μεγάλες ομάδες μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Και μετά μας φταίνε οι αμυντικοί…

Ο τελικός Ολυμπιακός-Φιορεντίνα μπορεί να κριθεί σε μία «λεπτομέρεια» όπως μία φάση στη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός ιστορικά ποτέ δεν είχε ξανακάνει στη Λεωφόρο 2-2 από 0-2!

Οιωνοί, δύο ιστορικά δεδομένα μεγάλης σημασίας για το αποψινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...