Μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, οι ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Γαλλίας σκέφτονταν σοβαρά την ματαίωση του μεταξύ τους φιλικού την ερχόμενη Τρίτη στο Λονδίνο.

Τελικά, παρά τους φόβους έπειτα και από τα όσα έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του «Stade de France» στο ματς των «τρικολόρ» με τους Γερμανούς, οι δύο πλευρές αποφάσισαν το παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» να διεξαχθεί κανονικά.

Βέβαια, η εικόνα που θα αντικρίσουν όσοι πάνε στο γήπεδο από άποψη μέτρων ασφαλείας δεν θα είναι η συνηθισμένη ακόμη και στα μάτια ενός Άγγλου οπαδού. Υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας του Λονδίνου συνεδρίασαν την Δευτέρα και αποφάσισαν τα μέτρα να είναι δρακόντεια. Έτσι, περιμετρικά του «Γουέμπλεϊ» δεν θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί που θα επιβαίνουν σε άλογα αλλά και όργανα της τάξης που θα κρατούν όπλα στα χέρια.

Παρότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη τρομοκρατικού χτυπήματος για το εν λόγω ματς, οι Αρχές στην Αγγλία -έπειτα κι απ’ όσα συνέβησαν στο Παρίσι- βρίσκονται σε επιφυλακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απλά GOAT: Ο ανυπέρβλητος Μέσι έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του!

Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα»

Επιστρέφουν στην εθνική Σερβίας τα αδέρφια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!