Από άλλο ένα αγώνισμα της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποσύρθηκε η Σιμόν Μπάιλς.

Μετά την αποχώρησή της από τους τελικούς στο άλμα και στους ασύμμετρους ζυγούς, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια έγινε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει ούτε στις ασκήσεις εδάφους (τη θέση της πήρε η Βρετανή Τζένιφερ Γκαντίροβα).

Πλέον, η κορυφαία γυμνάστρια του κόσμου από το 2013 και μετά καλείται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα, αυτό της δοκού ισορροπίας, που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (2/8).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις