Δυσαρέσκεια για ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και εν γένει τους αρμόδιους φορείς επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι κάνουν λόγο για μεροληπτική στάση υπέρ των ερυθρολεύκων, παρουσιάζοντας κάποια γεγονότα, σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται μεγάλη κωλυσιεργία στην έκδοση αποφάσεων κατά των Πειραιωτών, σε αντίθεση με την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αρχικά στέκονται στην καταγγελία για δυσφήμηση του αθλήματος που είχε κάνει η πράσινη ΚΑΕ για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά ΚΕΔ/ΕΟΚ στις 13 Φεβρουαρίου, με την δικάσιμο να ορίζεται τρεις μήνες αργότερα (18 Μαΐου) κι ενώ ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια απόφαση στην υπόθεση!

Τα παράπονα του τριφυλλιού «δυναμώνουν» από το γεγονός πως σε αντίστοιχες καταγγελίες των ερυθρολεύκων κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι ποινές έχουν βγει σχετικά άμεσα και κάνουν λόγο για «επιλεκτική ευαισθησία».

Από πλευράς Παναθηναϊκού εκφράζονται παράπονα για το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει κάποια τιμωρία για τις δηλώσεις κατά της διαιτησίας των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου, μετά το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της κανονικής περιόδου, όπως και για το video της ΚΑΕ Ολυμπιακός με φάσεις από εκείνο το παιχνίδι, το οποίο οι πράσινοι χαρακτηρίζουν δυσφημιστικό για την ομάδα τους και το ελληνικό μπάσκετ.

Τέλος, απορούν με το ότι το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες επιτίθενται με ανακοινώσεις κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ, δίχως ακόμα να έχει παρέμβει ο αθλητικός σύλλογος. Όλα αυτά, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Εξάστερου, έρχονται σε αντιδιαστολή με το τι συμβαίνει όταν αντιδρούν οι ίδιοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκριγκόνις: «Υπήρχαν πολλές υποψίες - Είναι καλό που τελικά αυτά αποκαλύφθηκαν»

Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου: «Τα χρήματα που βρέθηκαν στην ντουλάπα ποιανού είναι;»

Βρούτσης: «Τα γεγονότα στο μπάσκετ δηλητηριάζουν τον αθλητισμό - Θα προσπαθήσω να κατευθύνω το ΔΣ της ΕΟΚ»

Stoiximan GBL: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων» από το πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου!

Ασβεστάς: «Όσα είπε ο Παπαπέτρου στην απολογία του και η προέλευση των χρημάτων»

Συνήγορος Παπαπέτρου: «Σαθρό το κατηγορητήριο, θ' ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών»

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου!

Δικηγόρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προβληματικό, αν όχι ύποπτο μοτίβο με αυθαίρετους ορισμούς διαιτητών»

Πετρίδης: «Θέλει τον χρόνο του ο Ναν – Όσα δυσκόλεψαν τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπασκόνια»

Ατζέντης Γιαννάκη για το σκάνδαλο: «Πόσοι προπονητές απολύθηκαν που δεν είχαν το εκτόπισμά του...»