Επιστροφές ποδοσφαιριστών μετράει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τους Ροντρίγκες, Βαρέλα, Σάχχοφ, Μυστακίδη, Χαρίση, Κουλούρη, Πούγγουρα και Γιαννούλη να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας του ενώ περιμένει ακόμη και τους Τζαβέλλα, Γλύκο και Τσίμιροτ να ενσωματωθούν στην ομάδα την Τετάρτη, μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές τους.
Στη σημερινή προπόνηση ο Χοσέ Κρέσπο δεν έβγαλε όλη την προπόνηση, αποχωρώντας στο τελευταίο κομμάτι, λόγω μικροενοχλήσεων που αισθάνεται αφού έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπίσεσβαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Αμφότεροι αναμένεται να προπονηθούν κανονικά αύριο. Υπενθυμίζεται, πως ο Τζαβέλλας δεν θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ηρακλή, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της Ελλάδας με την Κύπρο.
Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε την ταχυδύναμη και στην ομαδική δουλειά στο κομμάτι της πίεσης. Την Τετάρτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.