Αγιασμό… επειγόντως χρειάζεται η ΑΕΚ, αφού τα κακά δαιμόνια εξακολουθούν να φέρνουν συνεχώς τραυματισμούς.

Μετά τους Ανάκογλου και Πλατέλλα, που θα μείνουν εκτός δράσης για δύο κι έναν μήνα αντίστοιχα, πρόβλημα -ευτυχώς όχι τόσο σοβαρό- προέκυψε με τον Τάσο Τσουμάγκα.

Ο νεαρός μπακ αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή απέναντι στον Ηλυσιακό για το Κύπελλο. Πάντως σταντ μπάι είναι ο Πεταυράκης, για να καλύψει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο Μιχάλης Παυλής συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Δημήτρης Τζάθας προπονήθηκε στο γυμναστήριο λόγω ίωσης. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 και μισή ώρα νωρίτερα θα προπονηθεί το β' γκρουπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Τσιριγώτης - Αθωώθηκε και επιστρέφει στον Ιωνικό

Επικό τρολάρισμα από τον Πανθρακικό που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό του στη Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και… προβάδισμα ανόδου ο Πανθρακικός, «ξέρανε» τον Άρη στο 89' και πάτησε κορυφή ο Πύργος!

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!

TAGS: A.E.K.