Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η πέμπτη ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Στο πρόγραμμα των τερματοφυλάκων δεν συμμετείχε ο Μπάρκας που έχει ενοχλήσεις στον αντίχειρα του δεξιού χεριού από την απογευματινή προπόνηση το βράδυ του Σαββάτου. Σήμερα ακολούθησε όμως εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντρές Σιμόες έκανε χαλαρό τρέξιμο αφού έχει μία διάταση στον αχίλλειο και η αλλαγή του καιρού τον επηρέασε.

Ο παίκτης με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Βέβαια, δεν αποκλείεται στην απογευματινή προπόνηση να δοκιμάσει να ανεβάσει ένταση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν προγραμματισμένη άλλη μία προπόνηση σήμερα το απόγευμα στις 19.30 ώρα Ελλάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πρωί της Πέμπτης (29/10) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.