Η κληρωτίδα είχε κέφια και για τη φάση των «16» του Champions League μας χάρισε μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ.

Το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και πρόωρος τελικός με τις δύο ομάδες να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο προπονητής των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς: «H Λίβερπουλ έχει τρία μαχητικά αεροπλάνα που πετούν στην επίθεση, ο Σλοτ δημιούργησε μία σχεδόν τέλεια ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε:
«Είναι δύσκολο να φανταστείς ένα καλύτερο ματσάρισμα στα χαρτιά, μεταξύ των δύο κυρίαρχων ομάδων, με δύο ελαφρά διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού αλλά ομάδες με κυρίαρχα στιλ.

Η Λίβερπουλ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και το 2019 κατέκτησαν το Champions League. Είναι δύσκολο να βελτιώσεις αυτό που έκανε ο Κλοπ αλλά ο Άρνε Σλοτ πέτυχε στο να δημιουργήσει μία σχεδόν τέλεια ομάδα.

Έχουν έναν παίκτη όπως ο Σαλάχ με εκπληκτικά στατιστικά αλλά δεν είναι μόνο ο Σαλάχ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες τοπ κλάσης, είναι μία πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Αυτό μας δίνει κίνητρο και είναι ώρα για μας να δείξουμε πως έχουμε αυτό που χρειάζεται.

Έχουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη, θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τη μπάλα, αλλά θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις μας.

Έχουν τρία μαχητικά αεροπλάνα που πετούν στην επίθεση και το να σταματήσουμε αυτά τα μαχητικά αεροπλάνα δεν είναι εύκολο. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε την πιο σταθερή ομάδα της σεζόν, αλλά το πλάνο δεν αλλάζει.

Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο ματς δεν πρόκειται να κριθεί κάτι αλλά είναι πολύ σημαντικό για μας. Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να παίζουν στο Παρκ ντε Πρενς με την πίεση του κόσμου».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!