Δεν φαίνεται να αγχώνεται με την αλλαγή των κανονισμών και των κινητήρων της επόμενης σεζόν ο Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα, ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως περιμένει πως και πως το 2014 στο οποίο πιστεύει ότι θα έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια του που θα μπορεί να διεκδικεί τον τίτλο.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί του την φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν. Θα έχουμε νέους κανονισμούς, νέους κινητήρες και τα μονοθέσια θα είναι πολύ διαφορετικά. Το μόνο που θέλω εγώ είναι να τρέχω και να έχω ευκαιρία να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Ακόμη, υπάρχει η περίπτωση η Red Bull να έχει και του χρόνου ένα μονοθέσιο το ίδιο ανταγωνιστικό όπως αυτό της φετινής σεζόν. Ωστόσο εγώ έχω εμπιστοσύνη στους μηχανικούς μου. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το φετινό μονοθέσιο και νομίζω ότι με αυτά που έχουν κάνει θα επωφεληθούμε το 2014», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχει στη μάχη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών.

«Πραγματικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση των Κατασκευαστών. Είχαμε κάποια δύσκολα γκραν πρι, αλλά αγώνα με τον αγώνα τα πηγαίναμε καλύτερα. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά τη φετινή σεζόν για να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube