Χαρούμενος για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ η οποία συνδυάστηκε με δικό του γκολ εμφανίστηκε ο Μπιορν Ένχελς. Ο Βέλγος στόπερ απέδωσε σε μεγάλο βαθμό στην σωστή προετοιμασία του ίδιου και των συμπαικτών του πριν το παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά και για το “μηδέν” στην άμυνα. Είχαμε μιλήσει πολύ πριν το παιχνίδι και ξέραμε πολύ καλά τι να περιμένουμε. Ο κόσμος δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, η οποία έπαιξε ρόλο. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR