Στην απόλυση του Τάκη Λεμονή που αποδείχτηκε κακή απόφαση το 2018, αλλά και στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Μπιόρν Ένχελς σχολιάζοντας σε εφημερίδα του Βελγίου το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

«Στον πρώτο γύρο είχαμε κάνει 18/18 και μπήκαμε στη χειμερινή διακοπή με καλή ψυχολογία. Όταν αρχίσαμε ξανά προετοιμασία, ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, ξαφνικά απολύθηκε, από το πουθενά και χωρίς καμία επικοινωνία με τους παίκτες. Ανέλαβε προσωρινά ο Χρήστος Κόντης και μετά ο Όσκαρ Γκαρθία, που άλλαξε τελείως το σύστημα. Εκεί άρχισε η μιζέρια», ανέφερε ο Βέλγος στόπερ που παίζει πλέον στην Αντβέρπ (αλλά θα λείψει από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού).

Όσο για το 0-0 με την Μπαρτσελόνα; «Εκείνο το ματς για το Champions League ήταν μάλλον το καλύτερο που είχα στην καριέρα μου. Ακόμη και τώρα μου το θυμίζουν. Είχαν περάσει 8-9 σεζόν που η Μπαρτσελόνα είχε να μείνει χωρίς γκολ σε ματς ομίλων του Champions League. Από αυτό καταλαβαίνεις πως είχαμε πετύχει κάτι μοναδικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube