Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ζήτησε τη βοήθεια όλων για να διεξαχθούν οι αγώνες χωρίς προβλήματα: «Να γίνει μια μεγάλη γιορτή. Να σταματήσουν οι γκρίνιες που έχουμε συνήθως και δημιουργούν απογοήτευση και σε εμάς και στο φίλαθλο κόσμο. Καλή επιτυχία σε όλους, να έχουν υγεία όλοι. Ελέγχουμε όλοι εμείς τα παιχνίδια. Ο κόσμος μας... Είναι κρίμα να ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο κάθε φορά, πού θα γίνει ο τελικός. Ευκαιρία να δείξουμε τον πολιτισμό μας».

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τόνισε: «Στο χέρι μας είναι να φροντίσουμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αρνητικά γεγονότα. Ο γηπεδούχος έχεις τους δικούς του φιλάθλους, δεν θα υπάρχουν αντίπαλοι, κακό, αλλά δυστυχώς αναγκαίο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν