Το Πρωτοδικείο διατήρησε ως είχε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ δικαιώνοντας την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου κατά των προσφυγών που είχαν κάνει πριν αρκετές εβδομάδες οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας.

Η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας έχει προγραμματίσει (με ψήφους 16-5, αφού συμφώνησε και η πλευρά Λιόλιου) για την προσεχή Κυριακή, 30 Μαΐου, τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με φυσική παρουσία (και self tests για όλους τους παρόντες) και όχι με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ο μόνος τρόπος πλέον για να υπάρξει νέα αναβολή είναι εφόσον υπάρξει παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας εφόσον κρίνει πως δεν είναι ασφαλές να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες με φυσική παρουσία.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ εξακολουθεί να αποτελείται από τα εξής μέλη: Γιώργος Βασιλακόπουλος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Βακαλόπουλος, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Ρόζης, Άγγελος Παπανικολάου, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας και Κώστας Ασημακόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος και Τάσος Τριανταφύλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ