Ραντεβού με έναν άνθρωπο που διαθέτει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου θα έχει ο Σταύρος Κοντονής το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως έγινε γνωστό, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα υποδεχτεί στις 19:30 τον άλλοτε πρόεδρο της Premier League, Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς.

Ο κ. Κοντονής θα ακούσει ιδέες από τον πολύπειρο παράγοντα για το πώς αντιμετώπισε τα προβλήματα του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ προφανέστατα θα ζητήσει και τη γνώμη του για το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την UEFA και τη FIFA.

Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο Μόρις Γουάτκινς, πρώην μέλος της νομικής υπηρεσίας της Premier League.

Ο σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς διετέλεσε πρόεδρος της Premier League από το 1999 μέχρι το 2013, και έχει μεγάλη συμμετοχή στη «γιγάντωση» του αγγλικού πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας