Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να ξεκινάει σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, ωστόσο στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν αρχίσει ήδη την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Ζόραν Βούλιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία το περασμένο Σάββατο, λέγοντας πως το τεχνικό τιμ της ομάδας ψάχνει ήδη για παίκτες αλλά είναι δύσκολο να βρει τους κατάλληλους αυτή την εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ένας από τους παίκτες που όχι μόνο έχουν τσεκάρει αλλά έχουν κάνει και επαφή μαζί του οι άνθρωποι του Απόλλωνα είναι ο Ντουαλά. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα το περασμένο Σάββατο λόγω συνεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει. Βρίσκεται στα ραντάρ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, έχει γίνει επαφή και ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους».

Ο Ντουαλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως «οκτάρι» αλλά και περιφερειακός επιθετικός. Την φετινή σεζόν πρόλαβε να καταγράψει επτά εμφανίσεις, στις τέσσερις εξ’ αυτών ήταν βασικός, ενώ στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέραν του Καμερουνέζου χαφ, στον Απόλλωνα φαίνεται πως παρακολουθούν διακριτικά ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από την ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στην Ριζούπολη και φοράει αυτή τη στιγμή που μιλάμε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.



Ο Έλληνας επιθετικός δεν αγωνίζεται αρκετά στους Αρκάδες (σσ. στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό έμεινε στον πάγκο σε όλο το 90λεπτο), μετά την έλευση του Σάββα Παντελίδη, και μοιάζει πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο εφόσον μείνει ελεύθερος. Προς το παρών, πάντως, δεν έχει υπάρξει επαφή αλλά το όνομά του φέρεται να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και ο Ζόραν Βούλιτς κάνει τις δικές του επαφές, ψάχνοντας παίκτες από την αγορά των Βαλκανίων (που γνωρίζει πολύ καλά) και σε χώρες όπως η πατρίδα του η Κροατία.

Γιώργος Τσανάκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube