Σε μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον προχώρησε ο Παναιτωλικός, με την αγρινιώτικη ΠΑΕ να συμφωνεί με τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το πρώτο επαγγελματικό για τον 17χρονο γιό του παλαίμαχου Κώστα Κωνσταντόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το 2007 ο Κώστας Κωνσταντόπουλος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και περνάει στην ιστορία του Παναιτωλικού ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος σε 421 επίσημους αγώνες.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον τιμάει τον Μάιο του 2007 στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του, τον οποίο παρακολουθεί και ο γιος του Απόστολος, γεννημένος στις 2.8.2002.

Τον επόμενο χρόνο ο μικρός εντάσσεται στην Ακαδημία του Παναιτωλικού και ανεβαίνει όλη την κλίμακα των ηλικιακών ομάδων. Εφέτος αγωνίστηκε στην Κ19, ενώ συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Παράλληλα αγωνίζεται στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό. Η ιστορία συνεχίζεται…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο