Ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα πέρασε ο Φραντζί Πιερό στο 4-1 της Αϊτής επί της Δομινικανής Δημοκρατίας εκτός έδρας για το Nations League.

Ο θηριώδης επιθετικός που ανήκει στην ΑΕΚ αλλά είναι εκτός πλάνων «πληρώνει» την απραξία του και είναι εκτός βασικών πλάνων για την ομάδα του, που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο ίδιος μπήκε στο ματς στο 61' χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Ο Λουίσιους Ντίντσον στο 9', ο Γουίλσον Ίσιντορ στο 51' και το 67' και ο Γιασίν Φορτουνέ στο 76' πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ είχε μειώσει στο 55' για τους γηπεδούχους ο Ντόρνι Ρομέρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nations League: Τιτανομαχία στο Παρίσι για Γαλλία και Ιταλία

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε σε πολύ καλή θέση» - Τι είπε για το σκηνικό με τον Τζόλη στην αλλαγή

Μασούρας: «Θα το αγοράζαμε, αν μας έλεγαν στην αρχή του ομίλου ότι θα φτάναμε εδώ που είμαστε»

«Η Ελλάδα κρατά την πρωτιά και βλέπει μπροστά»: Το σχόλιο Ταμπάκου από την Τούμπα για το 2-2 της Εθνικής με την Ολλανδία

Γιοβάνοβιτς: «Οι Έλληνες αγαπούν το αποτέλεσμα περισσότερο από το ποδόσφαιρο - Εύχομαι να τους κάνουμε χαρούμενους»

Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική: Θλάση ο Τζόλης, χάνει τη μάχη με τη Γερμανία!

Ιωαννίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στην αλλαγή του προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο - Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, αλλά…»

Τσιμίκας: «Μικρή απογοήτευση, αλλά αυτός ο βαθμός θα είναι πολύ σημαντικός»

Η Ελλάδα τρόμαξε και την Ολλανδία με Ιωαννίδη και Μασούρα: Τα highlights της ισοπαλίας στην Τούμπα

Τι κερδίζει και τι αποφεύγει η Ελλάδα αν μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Euro 2028

TAGS: A.E.K.