Έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Πάουλο Μπέντο, που έστειλε το μήνυμα στον Έλληνα χαφ, αφήνοντας τον εκτός αποστολής στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή, κάνει σκέψεις να τον επαναφέρει και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ.

Μάλιστα δεν αποκλείεται και να παίξει, με τον παίκτη να θέλει να αποδείξει πως πήρε το μήνυμα του προπονητή του.

Στα θετικά επίσης για τον Πορτογάλο τεχνικό, είναι το γεγονός πως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν πως θα μπορεί να βοηθήσει, από τις αρχές του επόμενου μήνα και πάλι τους «ερυθρολεύκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη