Αρκετά και ενδιαφέροντα είναι τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με τις προτάσεις του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης να συζητούνται από τα μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είχαν προτείνει τη δημιουργία Β’ ομάδων στα πρότυπα του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος, με «ταβάνι» τη συμμετοχή στη Football League.

Από την προηγούμενη συνεδρίαση της Λίγκας έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και οι τρεις «μεγάλοι» και θα ξεκαθαρίσει η μορφή με την οποία μπορεί να… εισαχθεί το συγκεκριμένο μοντέλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες έχουν κάνει μία σειρά από εισηγήσεις, με στόχο την αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα, εκτός ατζέντας είναι σίγουρο ότι θα γίνει κουβέντα και για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ, που ενέπλεκαν τόσο τη Σούπερ Λίγκα όσο και επί προσωπικού τον πρόεδρό της, Γιάννη Μώραλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!