Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντεβί Επασί, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια και έδωσε… ραντεβού για το μέλλον.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της ομάδας, τους φιλάθλους και όσους αγαπούν τον ΟΦΗ. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, θα κρατήσω τα πάντα ως ενθύμιο στο μυαλό μου.

Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα πάω στην Σαουδική Αραβία για δύο χρόνια, και μετά ποιος ξέρει; Ίσως έρθω ξανά εδώ, ξέρω ότι οι άνθρωποι με αγαπούν και τους αγαπώ και εγώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον».


Για την εμπειρία του στον ΟΦΗ σχολίασε: «Οι άνθρωποι, η ατμόσφαιρα και το Γεντί Κουλέ όταν ήταν γεμάτο ήταν πολύ όμορφα. Ο χρόνος που πέρασα εδώ ήταν πολύ καλός και φυσικά θα έχω καλές αναμνήσεις. Στιγμές που σίγουρα θα θυμάμαι είναι το 3-3 και η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι δύο πολύ καλές στιγμές για εμάς και θα μείνουν στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Σας εύχομαι καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν, θα σας παρακολουθώ και θα είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ! Θα είμαστε σε επαφή. Τα λέμε σύντομα»!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κατάφερε να ανταποκριθεί σε απόλυτο βαθμό απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις»

Μεγάλο πλήγμα για ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για Γιακουμάκη!

Αθανασίου: «Πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ από τα αποτελέσματα»

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

TAGS: ΟΦΗ