Μεγάλης έκτασης επεισόδια και συγκρούσεις σώμα με σώμα έλαβαν χώρα σε διάφορες γαλλικές πόλεις μετά τη λήξη του ημιτελικού ανάμεσα στους «τρικολόρ» και το Μαρόκο, με ρεπορτάζ στη χώρα να αναφέρουν πως καθοριστικό ρόλο στις βίαιες συμπλοκές έπαιξαν ακροδεξιές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές, πραγματοποιήθηκαν αρκετές συλλήψεις, με τις 47 εξ αυτών να είναι σε μέλη ακροδεξιών οργανώσεων που είχαν βγει στους δρόμους με... πολεμοφόδια, όντας έτοιμοι να ξεκινήσουν τη μάχη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Parisien», ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και το όνομα του Μαρκ ντε Κακερέ-Βαλμενιέ, αρχηγικού μέλους ακροδεξιάς παράταξης που εδρεύει στο Παρίσι και έχει εδώ και αρκετό καιρό φάκελο στην ασφάλεια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους