Νέο, μικρό αυτή τη φορά, επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε επίμονα να πάρει το λόγο.

Η ΣΤ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Ευστρατίου Κόλλια Τσαρούχα, έλεγε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει και ότι δεν έχει το λόγο. Όμως, η κ. Κωνσταντοπούλου συνέχισε τις… διαμαρτυρίες.

Τότε, στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τη σχολιάσει, λέγοντας «τουλάχιστον σε αυτή την αίθουσα αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου. Είχα κάνει μία πρόταση να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις. Εάν είχα εισακουστεί τότε, πολλά από τα οποία ελέχθησαν σήμερα, δεν θα λέγονταν. Ο ελληνικός λαός θα έβλεπε ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι τα θύματα. Δεν απαντώ στις αναφορές της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία με το γνωστό καλοσυνάτο ύφος εξαπέλυσε εναντίον μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρινάκης: Την Τετάρτη το πρωί η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις με ή χωρίς την παρουσία αγροτών

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες από αύριο έως το πρωί της Πέμπτης - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος από έκρηξη σε λέβητα σπιτιού

Βαρουφάκης: «Έχω κάνει ecstasy και χόρευα 16 ώρες - Θα ήθελα να δω τη Μέρκελ μαστουρωμένη»

Η πιο περιζήτητη ιατρική εξέταση στον κόσμο: Πώς θα δείτε το μέλλον της υγείας σας

Δεν υποχωρούν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας - Κλείνει στις 12 το μεσημέρι η αερογέφυρα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ακυρώνονται ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο Ιόνιο λόγω κακοκαιρίας

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία αποκάλυψε ένα μικρό... οπλοστάσιο στην κατοχή 44χρονου

Σκύλος έτρεχε δεμένος δίπλα σε ΙΧ - Συνελήφθη ο 67χρονος οδηγός

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Βενεζουέλα, σήμερα Δευτέρα