Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κινητοποιώντας άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου στις 9 το βράδυ, άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ότι προσέγγισαν με μηχανή το σημείο, πυροβόλησαν έξω από κατάστημα -αποθήκη ενδυμάτων στην οδό Μοναστηρίου. Εκείνη την ώρα το κατάστημα ήταν ανοιχτό και μέσα σ'αυτό βρίσκονταν πολίτες, πιθανότατα οι υπάλληλοί του. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές και οι έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιζών στη δίκη των Τεμπών: «Την ώρα που εκσφενδονίζομαι μαυρίζουν όλα»

Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους εργαζομένους – Πού σταματούν υποχρεωτικά οι υπαίθριες εργασίες

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις