Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ μετά το 92-72 επί της Μακάμπι Ρισόν, αλλά το ματς είχε αρκετή ένταση.

Σχεδόν εξίμισι λεπτά πριν το τέλος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποβλήθηκε για δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ. Ο 25χρονος γκαρντ είχε πολλά νεύρα από το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και μάλιστα κάποια στιγμή πέταξε την μπάλα προς τον προπονητή της Ρισόν, Γκάι Γκούντες, ο οποίος αντέδρασε έντονα.

Μετά το ματς ο Γκούντες αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Ποτέ μου, ακόμη και στα χρόνια που αγωνιζόμουν, δεν είχα νεύρα. Όμως ο Ντόρσεϊ μού πέταξε την μπάλα και αυτό είναι απαράδεκτο. Με όλο το σεβασμό, κανείς δεν θα μου πετά την μπάλα. Σε όλα υπάρχει ένα όριο και θα υπερασπίζομαι πάντα όποιον το χρειάζεται», τόνισε.

Δείτε τη φάση και την ένταση μεταξύ Ντόρσεϊ και Γκούντες:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης

Διέλυσε τη Ροστόκ και διατήρησε τη διαφορά της η Μπάγερν