Οι Σέλτικς έχασαν και στον δεύτερο τελικό της Ανατολής από τους Χιτ και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν τεταμένο. Σύμφωνα με έγκυρα αμερικανικά δίκτυα, ο Μάρκους Σμαρτ ακούστηκε να βρίζει, υπήρξαν θόρυβοι μεγάλης αναταραχής και ακόμη και ζημιών μέσα στο χώρο των τυπικά γηπεδούχων, ενώ ο δυναμικός γκαρντ της ομάδας αποχώρησε μονολογώντας στα… «γαλλικά».

Ο Σμαρτ αρνήθηκε να μιλήσει στα media, αλλά όσοι το έκαναν από πλευράς Σέλτικς προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το συμβάν. «Δεν ήταν τίποτα», είπε ο Κέμπα Γουόκερ, ενώ ο προπονητής, Μπραντ Στίβενς, τόνισε: «Τα παιδιά ήταν φορτισμένα μετά από ένα τόσο σκληρό παιχνίδι. Ήταν μια κακή ήττα».

Ο Τζέιλεν Μπράουν σχολίασε: «Υπήρχε φόρτιση από όλους. Νιώθαμε πως μπορούσαμε κι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε», ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ είπε: «Δεν ξέρω ποιος μίλησε για επεισόδιο. Είμαστε εκνευρισμένοι, είμαστε στο 0-2, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Φυσικά και δεν θα είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν συνέβη κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όλα είναι καλά, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».

Πιο γλαφυρή ήταν η διάψευση του Ενές Καντέρ μέσω Twitter. «Κυκλοφορούν πολλές μ@@@ιες εκεί έξω. Αυτή η ομάδα παικτών είναι μια από τις καλύτερες που είχα στην καριέρα μου. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», ανέφερε ο Τούρκος σέντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube