Προτάσεις σε πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές μέλη της Κ19 για επέκταση των επαγγελματικών του συμβολαίων έκανε χθες ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάλεσε τους Βαγιαννίδη, Αθανασακόπουλο, Σερπεζή, Αλεξανδρόπουλο και Τζαβίδα στο γραφείο του ενημερώνοντάς τους για την πρόθεση της ομάδας να τους... δέσει μέχρι το 2022 ζητώντας τους σύντομα μια απάντηση.

Και οι πέντε ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ενδεχομένως να ακολουθήσουν την αποστολή και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εάν τελικά δεν αποδεχθούν την πρόταση τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην συμμετέχουν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

Νίκος Παγκάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Πέφτουν οι τόνοι και σωστά στον Παναθηναϊκό – Οι εξελίξεις που περιμένουμε στον Βοτανικό»

Εξετάζει την περίπτωση του Ντιόγκο Λέιτε ο Ολυμπιακός

Στους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης

Τσακίρης: «Το προβάδισμα Γιόβιτς ενόψει Λεωφόρου και οι μεταγραφές που έχουν προτεραιότητα για το καλοκαίρι»

Ατρόμητος: Έγραψε ιστορία με το 0-4 στις Σέρρες – Τα «χρόνια πολλά» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γιώργο Σπανό

Μύθου: «Τεράστιο κίνητρο ένα τρόπαιο με αυτή την ομάδα, ειδικά στα 100 χρόνια - Είναι ένα από τα παιδικά μου όνειρα»

Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης!

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Μπλέξαμε… μην το δει η γυναίκα μου»!

Μιχαηλίδης: «Θέλουμε το Κύπελλο για τους εαυτούς μας, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»

Προχωρά σε διαζύγιο με Παντελίδη η ΑΕΛ Novibet - Αναλαμβάνει ο Φέστα