Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από πολλή σκέψη, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να ταχθεί με το μέρος της Ευρωλίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πρόταση από τη FIBA για να λάβουν μέρος στο Champions League, αλλά κρίνοντας πως το Eurocup θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πως υπάρχει η προοπτική μακροπρόθεσμα να παίξει η ομάδα στην Ευρωλίγκα αποφάσισαν να παραμείνουν στη διοργάνωση που έπαιξαν και φέτος.

Υπενθυμίζεται πως στην Ευρωλίγκα θα συμμετέχουν με κλειστό δεκαετές συμβόλαιο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ενώ Άρης και ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει με τη FIBA για το νέο Champions League.

Μένει να φανεί αν θα υπάρχει κάποια αντίδραση από πλευράς ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει ταχθεί συνολικά υπέρ της FIBA. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» είναι βέβαιοι πως η απόφασή τους δεν θα έχει οποιαδήποτε συνέπεια για τις εγχώριες διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»

TAGS: A.E.K.