Αφού έγινε η υπέρβαση, ο Έρικ Γκριν έρχεται!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, η νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στον 25χρονο γκαρντ τον έπεισε απόλυτα να συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ήδη στο Λας Βέγκας με τον Χρήστο Σταυρόπουλο και ο Έρικ Γκριν ήταν από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει εξ αρχής, για τον παίκτη που θα συμπληρώσει την «ερυθρόλευκη» περιφέρεια. Μάλιστα, ύστερα και από την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Summer League του NBA, οι Πειραιώτες έκαναν πιο γερό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ ζητούσε ένα 1 εκατ. δολάρια, ενώ παράλληλα υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, ύστερα από την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όπου φάνηκε η μεγάλη θέληση του Ολυμπιακού (ενώ του έγινε και νέα βελτιωμένη πρόταση), ο Γκριν πείστηκε να πει το «ναι» και πλέον να απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να κυμαίνονται στα 750-800 χιλιάδες δολάρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης...»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό οι Αγγελόπουλοι - Ατομικό ο Ντόρσεϊ

Ζέρβας: «Αν δεν παίξει καλύτερα ο Ολυμπιακός, έχει μεγάλο πρόβλημα - Δύσκολα στον τρίτο τελικό ο Ντόρσεϊ»

Μίλιτσιτς: «Όλα στον Άρη εξελίχθηκαν εις βάρος μου, αλλά δεν κρατάω καμία πικρία»