Παίκτης του Εργοτέλη μέχρι και το καλοκαίρι 2018 θα είναι ο Μιχάλης Κουιρουκίδης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Πέμπτη (18/7).

Ο 18χρονος επιθετικός την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα Νέων της Γλυφάδας, όμως παρά το γεγονός πως δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία κατάφερε με το ταλέντο του να πείσει τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, με αποτέλεσμα εκείνος να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Κουιρουκίδη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 18χρονος (18/01/1995) επιθετικός την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Α.Ο. Γλυφάδας και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι του Εργοτέλη μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω και παράλληλα να βελτιωθώ. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι πιστεύουν οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα ότι θ’ αυξήσει τις πιθανότητες της ΑΕΚ για Champions League»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»