Η υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-Κατάρ και το επικείμενο ταξίδι του Σεΐχη στην Ελλάδα κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρέσβη του Κατάρ Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ Νάαμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.

Επίσης, ο Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ισπανίας Ενρίκε Βιγκιέρα και η συζήτηση περιστράφηκε στις ελληνοϊσπανικές σχέσεις σε επενδυτικό επίπεδο και ιδιαίτερα για την Repsoil και τις έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο και στην περιφέρεια Ηπείρου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Φραγκογιάννης.

Τέλος, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον πρέσβη της Φινλανδίας Juha Markus Pyykko και συζήτησαν για τις εποικοδομητικές σχέσεις Φινλανδίας-Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι και σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη