Η Ρίγα σάρωσε τον Ολυμπιακό 70-44 στη Λετονία για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών και τον άφησε στη μία νίκη και εδώ και καιρό εκτός και των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι γηπεδούχες πήραν τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και ξέφυγαν των πρωταθλητριών Ελλάδος, φτάνοντας στο +26.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αρχή και «πλήρωσε» την κακή δεύτερη περίοδο και το επιμέρους σκορ 14-4 ου δέχτηκε από τις Λετονές. Έτσι, πήγε στο ημίχρονο στο -16.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Πουλβέρε (17π.), ενώ διψήφιες για τον Ολυμπιακό ήταν η Τίκβιτς (12π.) και η Νικολοπούλου (11π.).


Τα Δεκάλεπτα: 22-16, 36-20, 52-31, 70-44




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»