Στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ έχει γίνει ήρωας. Δεν έχει αφήσει ντέρμπι για ντέρμπι που να μη σκοράρει. Όλα αυτά όμως φαίνεται πώς δεν ήταν αρκετά για να κληθεί ο Ρόναλντ Βάργκας στην εθνική του.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βενεζουέλας, Νοέλ Σανβιθέντε, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με Περού και Χιλή δεν συμπεριλαμβανόταν το όνομα του άσου της «Ένωσης».

Κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από φιλάθλους -στα social media- και δημοσιογράφους, μέσω σχετικών δημοσιευμάτων. Στην προσπάθεια να ερμηνεύσουν αυτή την απόφαση του Σανβιθέντε κάποια εξ αυτών την απέδωσαν στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ κάποιων διεθνών παικτών και της ομοσπονδίας.

Κάποια άλλα όμως ενέπλεξαν και την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο Βάργκας δεν κλήθηκε στην εθνική κατόπιν αιτήματος των «κιτρινόμαυρων», επειδή κουβαλάει τραυματισμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει ακόμα αποθεραπευθεί. Τα συγκεκριμένα σενάρια ωστόσο δεν έχουν καμία βάση, καθώς η «Ένωση» δεν διατύπωσε κανένα τέτοιο αίτημα, ενώ και να ήθελε να το κάνει, δεν της επιτρεπόταν βάσει κανονισμών για ματς που είναι στο τέλος του μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: A.E.K.