Εννέα από τις 12 ομάδες που αποτέλεσαν εκ των ιδρυτικών μελών της European Super League, αποφάσισαν τη Δευτέρα να επιστρέψουν στην ECA. Μιλάμε για τις Ίντερ, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η ανακοίνωση της επιστροφής των εννέα συλλόγων έγινε την ίδια μέρα.

Έτσι, πλέον μόνο οι μόνιμες «αντάρτισσες» Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι οι τρεις ομάδες που δεν θα επιστρέψουν στην ECA, μέχρι νεωτέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομπέρτο Κάρλος: «Δεν έπαθα καρδιακή προσβολή, αναρρώνω και ανυπομονώ να επιστρέψω»

Έξαλλος Μπακαμπού με τις μαροκινές αρχές: «Δεν έχω τις βαλίτσες μου, έπρεπε να τις είχα παραλάβει από τις 19 Δεκεμβρίου»

Συμφώνησε με Σάντος για νέο μονοετές συμβόλαιο ο Νεϊμάρ!

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σούπερ ανατροπές από Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν - Στην κορυφή του ομίλου οι Ίβοριανοί!

Ασταθής απόκρουση του Λαφόν στο 1-0 της Γκαμπόν επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Το πρώτο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μετά την επέμβαση στο Σάο Πάολο

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!