Κάθε επιλογή για την άμυνα είναι… κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Βγήκε από το ψυγείο ο Τζαβέλλας, μετά την καθοριστική επαφή που είχαν παίκτης και προπονητής στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο 27χρονος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και είναι στο χέρι του 61χρονου τεχνικού να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στο πολύ σημαντικό ματς με τη Γκινγκάμπ την Πέμπτη (11/12, ,22:05).

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει το μέλλον του στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης και πάλι οι επιλογές του προπονητή του για το κέντρο της άμυνας είναι λιγοστές. Ο… σίγουρος είναι ο Μιγκέλ Βίτορ, ενώ ο Κατσικάς έκανε και χθες ατομικό, όπως και ο Γιάννης Σκόνδρας. Εκτιμάται ότι ο δεύτερος θα προπονηθεί την Τρίτη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει κόντρα στους Γάλλους.

Άλλωστε είναι ένας παίκτης που μπορεί η φυσική του θέση να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά υπολογίζεται και για στόπερ. Μεταξύ αυτού και του Τζιόλη ήταν ο Αναστασιάδης πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και κατέληξε στον δεύτερο, που ωστόσο έχει λίγες συμμετοχές σε αυτήν τη θέση στην καριέρα του. Επιπλέον, στο Καραϊσκάκη ήταν καλός, αλλά στα Πηγάδια με την SKOD Ξάνθη αντιμετώπισε προβλήματα.

Συν του ότι μπορεί να θέλει να τον επαναφέρει στο κέντρο ο Αναστασιάδης, που μπορεί να υπολογίζει πλέον και τον Μαντούρο για τα χαφ. Κοινώς όλα είναι ρευστά για το κέντρο της άμυνας και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στις 17:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.